luni, 30 martie 2009

iata ce s-a intamplat pe 29 martie...

post-event : "Scoatem arta in strada! "

...vreau sa va multumesc tuturor celor care m-ati ajutat- moral, afectiv, financiar, prin sustinere , prin prezenta, prin munca ! Pentru mine a fost o experienta nemaipomenita...acumulata de-a lungul intregului preludiu de inainte de 29 .


...in ordine aleatorie : "cineva" , mama si tata- Carmen/Dorin, Adrian Kiss, Gabriel Kiss, Gica, Bita, Tuti, Ionut-Bogdan :) , Cristi, Neli, Radu- Maia Catering, Liviu- Capricorn Advertising, Bianca Boitan , Radio Guerilla, Adevarul, Aflu Acum.ro , Port.ro, Copiilor Andrei Kiss, Raul, Ilie si Alexa Suzi, lui Vali, Florin, Doamnei de la 2 care nu a aruncat mancare pisicilor, Pisicilor pt ca nu mi-au atacat florile, Pink Floyd- pentru ca au facut The Wall, baiatului care a cantat la chitara, Catalin si Sanda, ...celor care au fost prezenti, si mai ales Participantilor-ptr intelegere, rabdare, sustinere, idei.








































































































































































































































































Un comentariu:

Anonim spunea...

Cu placere !!! Cred...! Nu stiu in ce masura isi au rostul multumirile , pentru mine a fost de ajuns sa vad la sfarsitul zilei o oarecare satisfactie mata si neconturata , pe fata ta , impiedicata de oboseala , nesomnul , emotiile , entuziasmul ,nerabdarea si momentele de GOL...asimilate inevitabil in ultima vreme . Felicitari !!! Si iti multumesc pentru ce ai oferit prin aceasta expozitie ! In mod sigur voi fi acolo si la urmatorul eveniment de acest fel . Keep up the good work !!!